Miestų maršrutai

Aptarnaudami keleivius miesto maršrutuose naudojame modernius ir aplinkai draugiškus autobusus. Teikiame susisiekimo paslaugas Vilniaus, Alytaus, Klaipėdos ir Druskininkų miestuose. Nauji Kautros autobusai yra pritaikyti visiems keleiviams, įskaitant žmones su judėjimo negalia, todėl kiekvienas gali keliauti patogiai ir be rūpesčių. Siekiame būti ne tik patikimas vežėjas, bet ir teikti prieinamą transporto paslaugą, rūpindamiesi kiekvieno keleivio poreikiais.

Vilnius

Vilniaus elektriniai autobusai

Vilniaus mieste Kautra keleivius aptarnauja aplinkai draugiškais elektriniais autobusais. Daugiau informacijos apie maršrutus JUDU.
Sostinėje veikia elektroninis bilietas bei mobilioji programėlė, kurie leidžia keliauti patogiau.

Alytus

Keleiviai Alytuje vežami moderniais žemagrindžiais autobusais pritaikytais keleiviams su judėjimo negalia. Alytaus mieste veikia elektroninis bilietas, kuris leidžia sutaupyti ir keliauti patogiau.

Daugiau informacijos apie maršrutus Alytaus mieste STOPS.

Druskininkai

Druskininkuose eksploatuojama 17 elektrinių autobusų, pritaikytų keleiviams su judėjimo negalia. 8 vidutinės talpos 54 vietų autobusai, bei 9 mažesnės talpos iki 23 vietų. Druskininkuose veikia elektroninis bilietas, kuris leidžia keliauti patogiau.

Daugiau informacijos apie maršrutus Druskininkų mieste STOPS.