Septintasis „Nauja dviračio šeima” sezonas džiugino šeimas dviračiais

Šių metų birželio 10 dieną Kauno autobusų stotyje įvyko jau tradicija tapęs renginys „Nauja dviračio šeima“. Renginio metu padovanoti dviračiai socialiai jautrioms šeimoms, kuriuos paaukojo pilietiški Kauno ir Kauno rajono gyventojai. Dviračiai sutvarkyti ir paruošti naudojimui su dviratininkų klubo „Dviratai“ klubo pagalba.

„Džiaugiamės galėdami tęsti šią gražią iniciatyvą, nors jau septintieji akcijos metai, tačiau visus metus pavyksta surinkti pakankamai didelį dviračių kiekį. Naujiems jų savininkams tai bus ne tik transporto priemonė, bet ir galimybė aktyviai leisti laiką“, – sakė „Kautros“ marketingo vadovas Justinas Vadluga.

Projektą „Nauja dviračio šeima“ organizatoriai vykdo bendradarbiaujant su Kauno socialinių paslaugų centru bei vaiko gerovės centru „Gynia”, kurie prisideda prie akcijos ir paskirsto dviračius socialiai jautrioms šeimoms.

Renginio metu Kauno policijos atstovai vykdė edukacines veiklas, supažindino naujuosius eismo dalyvius su saugaus eismo principais, buvo apdovanoti įvairiomis dovanomis.

Per 7 akcijos metus virš 200 šeimų gavo dviračius

Iš viso per kelis šių metų mėnesius surinkti 26 dviračiai atiteko naujiems šeimininkams. Per septynerius akcijos metus jau apdovanotos daugiau nei 200 šeimų. Įmonė „Kautra” planuoja akciją tęsti ir kitais metais, kviečiant prisidėti prie socialiai jautrių šeimų gerovės padovanojant jiems nenaudojamus dviračius.

Renginio akimirkos