Svarbiausia gyvenimo kelionė, neturinti pabaigos

Visuomet smagu ir įdomu gauti keleivių laiškus. Taip galime geriau suprasti jų kasdienybę, būti arčiau jų ir prisiminti dėl ko dirbame. Kartais šie laiškai labai maloniai nustebina.

„Šią savaitę gavome labai šiltą ir gražų laišką iš mūsų keleivių, Vytenės ir Tado, kurie susipažino keliaudami „Kautros” autobusu. Vėliau jie sukūrė šeimą, bet nepamiršo, kur prasidėjo jų draugystė. Laiškas pradžiugino visą kolektyvą. Mums patiems keliavimas autobusais jau seniai yra daugiau nei darbas ar tik transportas. Džiaugiamės, kad ne mums vieniems. Taip pat džiaugiamės prisidėję prie vienos ir tikiuosi ne vienintelės tokios gražios istorijos. Nes „Kautra” – tikrai yra daugiau nei tik autobusai”, – kalbėjo įmonės generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Keleivių laiškas Kautrai

Kaune keičiamas 51 maršrutas

Nuo sausio 16 dienos (šeštadienio) Kauno mieste keičiamas 51 maršrutas – maršrutinis taksi nebevažiuos dalimi Savanorių prospekto, o važiuos K. Donelaičio/Kęstučio gatvėmis, Parodos gatve, Vydūno alėja, Baranausko gatve ir Birželio 23-iosios gatve.

„Atnaujintas maršrutas pagerins Aleksoto mikrorajono susisiekimą su centrine miesto dalimi ir mokslo meka – Kauno technologijos universitetu. Planuojame, kad maršrutą aptarnaus toks pat autobusų skaičius kaip ir iki šiol, bet esant didesniam poreikiui dėl KTU, autobusų skaičių didinsime. Nuolatos stebime keleivių srautus bei reaguodami į miestiečių pastabas teikiame maršrutų pakeitimus savivaldybei“, – kalbėjo UAB „Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

51 maršrutas patogus dar ir tuo, kad maršrutiniai taksi pradeda darbą anksčiau nei miesto autobusai. Tai ypač patogu anksti į darbą keliaujantiems kauniečiams.

„Savivaldybė daug svarstė, įvertino keleivių poreikius ir patvirtino „Kautros“ siūlymą. Tikimės, kad šie pokyčiai dar labiau palengvins susisiekimą mieste, ypač Aleksoto gyventojams“, – pasakojo Kauno miesto savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Tai jau antrasis maršrutinių taksi trasos pakeitimas per pastarąjį mėnesį – gruodžio mėnesį pakeista 55 maršruto atkarpa – maršrutiniai taksi pradėjo važiuoti Šiaurės prospektu, taip pagerinant Eigulių mikrorajono susisiekimą su Šilainiais.

Turėdami pasiūlymų dėl maršrutinių taksi maršrutų rašykite kokybe@kautra.lt. Atnaujintą 51 maršruto grafiką rasite internetinėje svetainėje www.kvt.lt.